Maak kennis met vliegwieltraining!

03-11-2016

Vanaf nu kunt u bij ons terecht voor vliegwieltraining! Bij deze zeer innovatieve trainingsvorm zijn gewichten uit de traditionele krachttraining apparatuur vervangen door een op een as gemonteerd draaiend vliegwiel.

 

De Desmotec isoinertial vliegwiel training maakt gebruik van technologie die is ontwikkeld in het prestigieuze Karolinska Instituut te Zweden. Deze techniek is vergelijkbaar met een soort “jojo” beweging. Hoe krachtiger de inspanning, hoe meer weerstand. Door vliegwieltraining bouwt u veel sneller kracht op dan met reguliere gewichten en gaat u sneller vooruit. De vliegwielapparatuur is ook goed inzetbaar voor revalidatie. 

 

Wist u trouwens dat u bij ons ook terecht kunt voor medische training? Medisch trainen is gericht op het verbeteren van uw fitheid, uw gezondheid en de belastbaarheid van uw lichaam. U kunt daar op elk gewenst niveau mee aan de slag. Van laagdrempelige bewegingsprogamma's tot topsporttraining (Fysiotherapie Eemnes begeleidt al jarenlang professionele sporters bij de verbetering van hun competetieve prestaties). Van post-operatieve revalidatie tot bessurepreventie. Als u door middel van bewegingstraining aan uw conditie en gezondheid wilt werken, dan kunt u bij ons terecht. Lees hier meer over medische training

 

Kom snel langs om de Desmotec apparatuur uit te proberen. Neem gerust contact met ons op!