Therapeuten

Marc van der Sluijs (1951) 

Marc is al 30 jaar actief als fysiotherapeut (afgestudeerd Amsterdam, 1976). Hij werkte op verschillende fysiotherapeutische afdelingen van ziekenhuizen, revalidatiecentra en verzorgingstehuizen, voordat hij zich in 1978 in Eemnes vestigde.
 
Zijn vrije praktijk heeft hij sindsdien steeds verder uitgebouwd, met name op basis van zijn grote belangstelling voor sportpsychologie en de begeleiding van (top-) sporters. Hij heeft meedere opleidingen op dit gebied voltooid en behaalde in 1998 het diploma Allround Sportfysiotherapie (Utrecht/Papendal). In hetzelfde jaar richtte hij Fysiotherapie Eemnes op. 
 
Zijn specialisatie in de bindweefselmassage (Den Haag/Sachs) bracht hem in aanraking met de acupunctuur. Sinds 1982 mag hij zich gediplomeerd acupuncturist noemen (International Register of Oriental Medicine). Marc is ingeschreven in het BIG-register en aangesloten bij KNGF (fysiotherapie), NVFS (sportfysiotheraptie) en NVA (acupunctuur). Naast diverse vakgerelateerde diploma's, onder meer EHBO en Basale Reanimatie, is Marc in het trotse bezit van drie Elfstedenkruisjes.

 

Eveline Smits (1982)

Eveline is HBO-gediplomeerd fysiotherapeute (Hogeschool van Amsterdam, 2003) en sinds 2005 ook geregistreerd sportfysiotherapeute (Hogeschool van Utrecht,Allround Sportfysiotherapie). Momenteel volgt zij de Master opleiding Sportfysiotherapie. Voordat zij in maart 2005 bij Fysiotherapie Eemnes kwam werken, heeft zij ervaring als (waarnemend) fysiotherapeut en fitnessmedewerker opgedaan in diverse praktijken, sport- en gezondheidscentra, en verpleeg- en verzorgingstehuizen. Eveline is sinds december 2003 ingeschreven in het BIG-register (registratie 69061094504) en is in het bezit van het EHBO-diploma en het diploma Basale Reanimatie.
 
 
 
 

Melvin Faay (1994)

Melvin is in april 2015 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool van Amsterdam.
Direct vanuit zijn laatste stage bij Fysiotherapie Eemnes is hij hier aan de slag gegaan.

Gedurende de opleiding heeft Melvin gewerkt als verzorger bij Sportvereniging Wasmeer te Hilversum en heeft hierdoor ervaring opgedaan in het begeleiden van sporters. Na het afronden van de opleiding is hij tot op heden als fysiotherapeut bij deze sportvereniging werkzaam.

Melvin heeft veel affiniteit met sport en sport gerelateerde klachten c.q. blessures. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij het Rugcentrum, waardoor veel kennis is vergaard over de klachten en interventies betreffende rugpijn, rugklachten en rugrevalidatie. Gedurende deze periode heeft hij elke dag veel rugklachten van A tot Z gezien en behandeld.