Medische training

Iedereen die tijd, geld en moeite in een training steekt, wil daar het beste resultaat voor terugkrijgen. Het maakt wat dat betreft niet uit om welke reden u traint. Misschien bent u actief sporter en wilt u uw prestaties verbeteren. Misschien bent u getroffen door een ongeluk of aandoening en wilt u revalideren en zo snel mogelijk weer volledig wilt functioneren. Of misschien wilt u om welke andere reden dan ook "iets aan beweging gaan doen". Het komt er uiteindelijk allemaal op neer dat u resultaten wilt zien. Die resultaten kunt u bij ons behalen.

Medisch trainen is gericht op het verbeteren van uw fitheid, uw gezondheid en de belastbaarheid van uw lichaam. U kunt daar op elk gewenst niveau mee aan de slag. Van laagdrempelige bewegingsprogamma's tot topsporttraining (Fysiotherapie Eemnes begeleidt al jarenlang professionele sporters bij de verbetering van hun competetieve prestaties). Van post-operatieve revalidatie tot bessurepreventie. Als u door middel van bewegingstraining aan uw conditie en gezondheid wilt werken, dan kunt u bij ons terecht.

Op de achterliggende pagina's vertellen we u graag meer over onze benadering van medisch trainen, in het bijzonder over:

  • De doelstelling van medische training;
  • De resultaten die u van een medische training mag verwachten;
  • De relatie tussen medische training en fysiotherapie.

Tenslotte vindt u hier informatie over de kosten van medische training en de eventuele vergoeding daarvan (het gaat er dan om of de medische training al dan niet deel uitmaakt van een fysiotherapeutische behandeling) en de toegankelijkheid van medisch trainen.