Logo van Fysiotherapie Eemnes
Oedeemtherapie bij Fysiotherapie Eemnes

Revalidatie

Specialist op het gebied van revalidatie

Fysiotherapie Eemnes is specialist op het gebied van revalidatie na bijvoorbeeld (kijk)operaties in de knie of schouder. Krijg je een nieuwe knie of heup? Dan zit je bij ons goed. Ook voor herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk en door sport ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kan het voorkomen dat er geen operatie heeft plaatsgevonden, maar dat een (orthopedische) chirurg jou direct doorverwijst voor revalidatie fysiotherapie. Om die reden hebben wij hebben diverse samenwerkingsverbanden met orthopeden en ziekenhuizen in de regio.

Het revalidatietraject

Als je bij Fysiotherapie Eemnes komt voor revalidatie, start het traject met een intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten. Tijdens een intake voor jouw revalidatie kunnen we een beter beeld vormen van jouw klachten. Op basis hiervan maken we een behandelplan. We bepalen wat jij kon voor de operatie en wat jij weer wilt kunnen na de operatie.

Gericht op zelfstandigheid

We vinden het belangrijk dat je door revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt. Zo ben je minder afhankelijk van zorg. Maar zelfstandigheid betekent bijvoorbeeld ook (maatschappelijke) re-integratie in werk, onderwijs, sport en hobby’s. Uiteindelijk is het doel van jouw revalidatie dat jij weer optimaal en zelfstandig kunt functioneren in het dagelijkse leven. Ga jij binnenkort revalideren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Robin heeft een ruime ervaring in het behandelen, begeleiden en revalideren van geblesseerde (top)sporters.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u bellen naar
035 – 531 1028

Veelgestelde vragen

Waarom ga ik naar de fysio in te revalideren?

Je bezoekt Fysiotherapie Eemnes voor revalidatie omdat onze gespecialiseerde fysiotherapeuten een cruciale rol spelen bij het bevorderen van jouw herstel na blessures, operaties of medische aandoeningen. We zijn ervaren in het beoordelen van jouw individuele situatie en het opstellen van een op maat gemaakt behandelplan om jouw mobiliteit, kracht, flexibiliteit en functionaliteit te verbeteren.

Wordt mijn revalidatie vergoedt?

Fysiotherapie wordt vergoed als het in jouw verzekering als aanvullende verzekering is opgenomen. De hoeveelheid vergoede behandelingen verschilt weer per aanvullende verzekering. Fysiotherapie wordt alleen vanuit de basisverzekering vergoed bij chronische indicaties fysiotherapie, denk hierbij aan een revalidatie na een operatie of een revalidatie na een CVA (hersenbloeding). In deze gevallen wordt na 20 behandelingen de fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering.

Onze specialisaties

+

Oedeemtherapie

Oedeem, een abnormale ophoping van vocht in het lichaamsweefsel.
+

Medische training

Trainen in het Medisch Trainingscentrum van Eemnes.
+

Revalidatie

Het doel van jouw revalidatie is dat jij weer optimaal en zelfstandig kunt functioneren in het dagelijkse leven.
+

Sportfysiotherapie

De sportfysiotherapeut zorgt er voor dat je zo snel mogelijk pijnvrij kunt sporten.
+

Fysiotherapie

Bij Fysiotherapie Eemnes kan jij terecht met al jouw fysieke klachten.

Wij zijn gefuseerd

Fysiotherapie Eemnes en Fysiotherapie Schotsman zijn gefuseerd! Wij zijn te vinden op de Raadhuislaan 49a in Eemnes.

Openingstijden

  • ma.08:00 - 20:00
  • di.08:00 - 20:00
  • wo.08:00 - 17:30
  • do.08:00 - 20:00
  • vr.08:00 - 17:30
  • za.gesloten
  • zo.gesloten