Fysiotherapie

De ideale aanpak voor jou

Bij Fysiotherapie Eemnes kan jij terecht met al jouw fysieke klachten. Onze therapeuten zijn ervaren deskundigen op het gebied van bewegen. Of jouw klachten nu voortkomen uit een aandoening, blessure of een ongeval: wij zijn de fysio in de regio Eemnes, Laren en Blaricum waar je terecht kunt voor een deskundige, persoonlijke en effectieve behandeling.

Onze mogelijkheden en oplossingen

Binnen onze praktijk beschikken we over uitgebreide mogelijkheden voor (revalidatie) oefeningen. We hebben eigen apparatuur, waardoor wij jou op een prettige en rustige manier kunnen behandelen. In onze eigen revalidatieruimte hebben we onder andere behandeltafels, cardio apparatuur, gewichten en elastieken.

Voordat wij starten met de behandeling, brengen wij eerst jouw klachten in kaart met een uitgebreide intake. Vervolgens stellen we in overleg met jou het meest effectieve behandelplan samen om zo snel mogelijk van je klachten af te komen. Onze behandelmethode is zeer oplossingsgericht en volledig toegespitst op jouw hulpvraag.

Fysiotherapie

Intensieve samenwerking met specialisten

Waar nodig of voordelig, werken wij intensief samen met andere medische specialisten. Op die manier kunnen wij de best mogelijke zorg bieden. Als allround praktijk voor fysiotherapie zijn wij gespecialiseerd in het snel en volledig (waar mogelijk) verhelpen van jouw klachten. Dankzij ons uitgebreide netwerk met specialisten bieden wij je alle zorg die jij nodig hebt. Je kiest bij Fysiotherapie Eemnes niet alleen voor het best mogelijke hersteltraject, maar ook voor de beste persoonlijke begeleiding.

Heb je vragen?

Neem contact op

Eveline
Eveline Smits

Fysiotherapeut

Robin
Robin Koelewijn

Fysiotherapeut