Revalidatie

Specialist op het gebied van revalidatie

Fysiotherapie Eemnes is specialist op het gebied van revalidatie na bijvoorbeeld (kijk)operaties in de knie of schouder. Krijg je een nieuwe knie of heup? Dan zit je bij ons goed. Ook voor herstel na een trauma als gevolg van een ongeval thuis, op het werk en door sport ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kan het voorkomen dat er geen operatie heeft plaatsgevonden, maar dat een (orthopedische) chirurg jou direct doorverwijst voor revalidatie fysiotherapie. Om die reden hebben wij hebben diverse samenwerkingsverbanden met orthopeden en ziekenhuizen in de regio.

Het revalidatietraject

Als je bij Fysiotherapie Eemnes komt voor revalidatie, start het traject met een intakegesprek met een van onze fysiotherapeuten. Tijdens een intake voor jouw revalidatie kunnen we een beter beeld vormen van jouw klachten. Op basis hiervan maken we een behandelplan. We bepalen wat jij kon voor de operatie en wat jij weer wilt kunnen na de operatie.

Revalidatie

Gericht op zelfstandigheid

We vinden het belangrijk dat je door revalidatie weer zo zelfstandig mogelijk wordt. Zo ben je minder afhankelijk van zorg. Maar zelfstandigheid betekent bijvoorbeeld ook (maatschappelijke) re-integratie in werk, onderwijs, sport en hobby’s. Uiteindelijk is het doel van jouw revalidatie dat jij weer optimaal en zelfstandig kunt functioneren in het dagelijkse leven.

Ga jij binnenkort revalideren? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen?

Neem contact op

Eveline
Eveline Smits

Fysiotherapeut

Robin
Robin Koelewijn

Fysiotherapeut