Sportfysiotherapie

Discipline binnen fysiotherapie

Sportfysiotherapie is een discipline binnen fysiotherapie. Sportfysiotherapie focust zich op preventie, voorlichting en behandeling van sportblessures. De sportfysiotherapeut zorgt er voor dat je zo snel mogelijk pijnvrij kunt sporten. Een goedlopend revalidatietraject is niet alleen van toepassing voor een topsporter maar ook voor een amateursporter op recreatief niveau.

Behandelplan op maat

Onze sportfysiotherapeut zorgt ervoor dat je zo snel mogelijk pijnvrij kunt sporten. Het behandelplan of revalidatieschema dat onze sportfysiotherapeut voor jou opstelt, is afgestemd op jouw mogelijkheden en op de sport die jij beoefent. Er wordt gekeken naar je motoriek en geanalyseerd hoe de blessure is ontstaan. Vervolgens wordt op basis van de bevindingen een op maat gemaakt behandelplan opgesteld. Hierdoor kun jij zo snel mogelijk terugkeren naar de sport die jij voor jouw blessure beoefende.

Sportfysiotherapie

Ruime ervaring in sportfysiotherapie

Onze sportfysiotherapeut Eveline heeft een ruime ervaring in het behandelen, begeleiden en revalideren van geblesseerde (top)sporters. Daarnaast overlegt zij indien nodig met huisartsen, sportartsen, chirurgen en orthopeden. Bij Fysiotherapie Eemnes ga jij samen met de sportfysiotherapeut aan de slag om jouw klachten te verhelpen of te stabiliseren.

Afspraak maken voor sportfysiotherapie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je vragen?

Neem contact op

Eveline
Eveline Smits

Fysiotherapeut

Robin
Robin Koelewijn

Fysiotherapeut