Schouder

Klachten aan de schouder?

Heb je last van schouderklachten, dan wil je hier natuurlijk niet mee blijven rondlopen. Fysiotherapie bij schouderklachten blijkt vaak de beste oplossing te zijn. Schouderklachten verdwijnen doorgaans niet zomaar. Wanneer deze aanhouden – en rust geen oplossing biedt – kan gespecialiseerde hulp wel oplossing bieden. Schouderklachten kunnen qua symptomen behoorlijk uiteen lopen van lastig tot uitermate pijnlijk. Daarom is goede hulp belangrijk. Doorlopen met klachten zorgt er vaak voor dat de klachten alleen maar toenemen.

Schouderklachten kunnen door een duidelijke, maar ook door een minder duidelijke oorzaak ontstaan. Het is goed mogelijk dat je op een dag wakker wordt en ineens last hebt van je schouder, of dat je een op het oog normale beweging maakt en de pijn er vervolgens in schiet. De schouder wordt bewust en onbewust vrijwel de hele dag gebruikt. Ook bij pijn blijf je de schouder gebruiken waardoor het gewricht vrijwel niet te ontlasten is. Hierdoor kan de pijn zelfs verergeren. Fysiotherapie bij schouderklachten is de beste manier om pijn en klachten tegen te gaan, en effectief en blijvend te verhelpen. Heb je een pijnlijke schouder? Blijf hier dan niet mee doorlopen, maar schakel de hulp in van Fysiotherapie Eemnes.

Waarom is fysiotherapie belangrijk bij schouderklachten?

Fysiotherapie bij schouderklachten is belangrijk, omdat dit niet alleen de beste kans biedt op herstel, maar ook zorgt voor het snelste herstel. Tijdig fysiotherapie inschakelen, betekent dat je sneller het probleem een halt kan toeroepen, waardoor de klacht niet zal verergeren. Vervolgens kan de fysiotherapeut een behandeling op maat aanbieden waarmee jouw problemen blijvend worden verholpen. De behandeling die vervolgens gekozen wordt is afhankelijk van de aard van de klachten. Een ontstoken pees of slijmbeursontsteking vereist een andere aanpak dan een schouder die uit de kom is geweest.

Schouderklachten

Het behandelproces bij schouderklachten

Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden voor een intake bij Fysiotherapie Eemnes. Een gespecialiseerde fysiotherapeut voor schouderklachten zal vervolgens jouw klachten onderzoeken. Belangrijk om te achterhalen is hoe de klachten zijn ontstaan en welke hinder jij precies ondervindt. Wanneer de klachten in kaart gebracht zijn, zal de fysiotherapeut samen met jou een behandelplan opstellen. Deze is op maat gemaakt en verschilt per patiënt.

Een goede behandeling betekent niet alleen het effectief verhelpen van jouw klachten, maar ook het minimaliseren van de kans dat deze terugkomen. Of jouw klachten nu voort zijn gekomen uit een ongeluk, verkeerde beweging, slijtage, een blessure of een verkeerde houding: onze specialisten hebben altijd de ideale aanpak voor jou!

Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Eveline

Hi, ik ben Eveline!

Heb je schouderklachten? Ik help je graag om op een effectieve manier van deze klachten af te komen.