Medische training

De ideale aanpak voor jou

Vaak wordt er gedacht dat medische training alleen is weggelegd voor patiënten of sporters met een blessure, dit is echter niet waar. Bij ons is iedereen welkom om te komen trainen in het Medisch Trainingscentrum Eemnes. Het maakt wat dat betreft niet uit om welke reden jij traint. Zo zijn er sporters die bij ons trainen om de conditie en fitheid op peil te houden maar kan er bijvoorbeeld ook aan krachttraining gedaan worden.

Geschikt voor sporters met een medische achtergrond

Door onze (sport)fysiotherapeutische achtergrond is het medisch trainen bij Fysiotherapie Eemnes uitermate geschikt voor sporters die een medische achtergrond hebben. Denk hierbij aan Parkinson, hersenbloedingen in het verleden, reuma, bepaald medicijngebruik of andere medische achtergronden.

Medische Training

Hoe werkt het?

Voordat er gestart wordt met de training zal er eerst een intake worden gedaan. Hier worden alle doelstellingen van de sporter in kaart gebracht. Ook zal er rekening gehouden worden met de medische achtergrond van de sporter, en daar zal het trainingsschema op worden aangepast.

Vervolgens wordt jij de eerste twee trainingen volledig begeleid door Robin of Eveline. Hierna zal het trainen ietwat zelfstandiger worden maar is er altijd een geschoolde fysiotherapeut aanwezig om jou eventueel te helpen. Sporten in ons Medisch Trainingscentrum onderscheid ons van anderen.

Heb je vragen?

Neem contact op

Eveline
Eveline Smits

Fysiotherapeut

Robin
Robin Koelewijn

Fysiotherapeut