Logo van Fysiotherapie Eemnes
De feiten en fabels over fysiotherapie

De feiten en fabels over fysiotherapie

Als je problemen hebt met je bewegingen en pijn ervaart, dan is fysiotherapie misschien iets voor jou. Hoewel veel mensen denken dat je alleen naar een fysiotherapeut kunt als je een doorverwijzing van een arts hebt, is dat niet altijd het geval. Onze fysiotherapeuten hebben de opleiding en ervaring om de juiste diagnose te stellen, maar ook om hulp van een arts in te schakelen als dat nodig blijkt

Zo efficiënt mogelijk

Er bestaat ook het idee dat je veel oefeningen moet doen om te herstellen. Maar we begrijpen dat veel mensen een druk leven hebben, dus we zorgen altijd dat we met de minste moeite het meeste resultaat bereiken. Daar hoort bij dat we zo efficiënt mogelijke oefeningen voorschrijven.

Wij doen niet alleen aan massage

Fysiotherapie is veel meer dan wat massages en andere behandelingen. We helpen je niet alleen bij spierproblemen, maar ook bij artrose, lage rugklachten, herstel na een operatie of ziekte, waarbij het vaak gaat om het opbouwen van de algehele conditie.

Heb jij last van klachten? Bij Fysiotherapie Eemnes hebben wij specialisten rondlopen die jou kunnen helpen!

Wij bieden ook preventieve zorg

Mensen denken vaak dat ze alleen maar naar de fysiotherapeut kunnen als ze pijn hebben. Maar je hoeft niet te wachten tot je pijn hebt, je kunt altijd een afspraak maken om je bewegingspatroon te verbeteren, zodat je je sterker en fitter voelt. Alleen oefeningen zijn vaak niet genoeg om je blijvend van je klachten af te helpen, onze fysiotherapeuten leggen je duidelijk uit wat je klachten waarschijnlijk heeft veroorzaakt en wat je kunt doen om ze te voorkomen.

Wij zijn er niet om je pijn te doen

Fysiotherapie hoeft ook niet pijnlijk te zijn. Het is juist ons doel om je pijn en ongemak zo snel mogelijk te verlichten. Heb jij klachten waar je al een tijdje mee rondloopt, maar heb je nog niet eerder aan de fysiotherapeut gedacht? Door middel van onze online planner kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken bij Fysiotherapie Eemnes. Wij bieden garantie voor een afspraak binnen 24 uur. Neem dus vandaag nog contact met ons op en boek je afspraak.

LinkedIn
WhatsApp
5 tips voor de juiste zithouding bij thuiswerken
5 tips voor de juiste zithouding bij thuiswerken
Fysiotherapie
Fysiotherapie bij slijmbeursontsteking
Deadlift
Dit moet je weten over deadliften

Wij zijn gefuseerd

Fysiotherapie Eemnes en Fysiotherapie Schotsman zijn gefuseerd! Wij zijn te vinden op de Raadhuislaan 49a in Eemnes.

Openingstijden

  • ma.08:00 - 20:00
  • di.08:00 - 20:00
  • wo.08:00 - 17:30
  • do.08:00 - 20:00
  • vr.08:00 - 17:30
  • za.gesloten
  • zo.gesloten