Logo van Fysiotherapie Eemnes
Revalideren

Revalidatie na een nieuwe heup of knie

Een operatie kan een heftige ingreep zijn die zorgt voor een lang herstelproces. Alleen met de juiste zorg, persoonlijke aandacht en een goed doordacht herstelprogramma kan een revalidatie echt slagen. Dit geldt nog eens extra voor: Revalidatie nieuwe heup en revalidatie nieuwe knie. Krijg jij binnenkort een nieuwe heup/knie, of is dit al gebeurd? Dan wil jij niets liever dan weer snel te been zijn. Daarom zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie Eemnes gespecialiseerd in het helpen bij de revalidatie van een nieuwe heup of knie. Meer weten over hoe dit traject (letterlijk) voor je zou lopen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons heb. Je kan ons bellen, een mail sturen of contact opnemen via Whatsapp. 

Gespecialiseerd in revalidatie

Een revalidatie traject is voor iedereen anders, zo moet er rekening gehouden worden met verschillende variabelen als: Leeftijd, fitheid voor de operatie, mogelijke complicaties en revalidatiedoelen, op welk niveau wil je terugkomen? Spelen allemaal een rol als het gaat om jouw eigen revalidatie. Misschien vind jij het belangrijk om lange stukken te kunnen wandelen of wil je pijnloos kunnen fietsen. Wat de situatie ook is, wij vinden dat jij recht hebt op een fysiotherapeut die zich echt in kan leven in jouw situatie.

Professionele zorg voor iedere leeftijd

Daarom beginnen voor de start van het revalidatietraject met een persoonlijk intake gesprek. Hierin gaan we met jou in gesprek om vast te stellen wat de situatie te vorens de operatie was, hoe de operatie is gegaan en natuurlijk wat jouw doelen zijn na de revalidatie nieuwe knie of heup. We zullen een aantal simpele oefeningen doen om een goed gevoel te krijgen van de huidige staat van jouw lichaam. Aan de hand van dit intake gesprek zullen wij een behandelprogramma opstellen met oefeningen, handelingen en controles. Hierbij maakt het niet uit of je 50 of 90 jaar bent, wij stellen een programma op waar uw lichaam volgens onze expertise het beste op zal reageren.

Persoonlijke begeleiding voor een zelfstandige toekomst

Persoonlijke aandacht bij de revalidatie van een nieuwe heup, heupoperatie of een nieuwe knie is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het gehele traject. Een programma kan nog zo zorgvuldig opgesteld worden, het uiteindelijke resultaat is wat telt. Daarom geloven wij dat de belangrijkste factor altijd een zelfstandige toekomst is. Dit wil zeggen dat wij er alles aan zullen doen dat jij straks zonder enige hulp weer kan doen wat je zelf wilt. Hierbij is niet alleen een goed programma nodig, maar ook persoonlijke begeleiding die jou, jouw wensen en jouw klachten tijdens het hele traject serieus neemt. Wat Fysiotherapie Eemnes zo bijzonder maakt is onze persoonlijke aandacht die wij voor onze cliënten hebben. Wij leren jou echt kennen, zodat we direct zien wanneer oefeningen niet de verwachte resultaten of effecten hebben. Zo kunnen wij ingrijpen wanneer dit nodig is en in overleg met jou zelf aanpassingen maken waar je echt wat aan gaat hebben. Juist deze nauwkeurige aandacht is belangrijk bij de revalidatie van een nieuwe heup of knie.

Heb jij last van klachten? Bij Fysiotherapie Eemnes hebben wij specialisten rondlopen die jou kunnen helpen!

Ook voor revalidatie met speciale situaties

Ben je slecht te been, zit je in een rolstoel of zijn er andere speciale situaties waardoor revalidatie heupoperatie of knieoperatie moeilijker wordt? Geen probleem! Neem eens contact met ons op om de situatie met ons door te nemen. Grote kans dat wij hier niet alleen ervaring mee hebben, we kunnen een aangepast en persoonlijk traject opstellen die inspeelt op jouw eisen en wensen.

Waarom je voor Fysio Eemnes kiest

 • Gecertificeerde fysiotherapeuten Een goede fysiotherapeut beschikt niet alleen over ervaring, maar ook over de juiste diploma’s en certificaten. Fysiotherapie Eemnes beschikt over de beste professionals van de omgeving en heeft de papieren om dit hard te maken.
 • Professionele behandelingen Wij weten als geen ander hoe behandelingen werken en misschien nog wel belangrijker: waar ze niet voor werken. Hierdoor kunnen we een heel precies plan opstellen waarmee je zo veel mogelijk resultaat ziet, met zo min mogelijke last. Natuurlijk blijven we ons constant verdiepen in nieuwe technieken en oefeningen zodat je altijd toegang hebt tot de nieuwste behandelingen.
 • Persoonlijke aandacht en begeleiding Bij ons ben je geen nummer. Als fysiotherapeuten is persoonlijke aandacht een kernwaarde in ieder van onze trajecten. Omdat wij echt samen met jou werken weten we precies wat er moet gebeuren om jou het beste te kunnen helpen.
 • Resultaten waar je mee verder kan Wij nemen niet genoeg met halve resultaten. Vooral als het gaat om een heup revalidatie of knie revalidatie is het heel belangrijk dat jij compleet herstelt. Pijnloos te been kunnen zijn is dan ook ons minimale doel. Blijkt een oefening of behandeling niet goed te werken? Dan kijken we verder naar andere methodes die wel aanslaan. Aan het einde van het traject kan jij weer doen wat je wilt, zonder dat je de hulp van ons of anderen nodig hebt.
 • Altijd beschikbaar voor advies Het mooiste resultaat is natuurlijk dat jij ons niet meer nodig hebt. Maar heb je tijdens jouw revalidatietraject of erna nou vragen? Aarzel dan niet om ons te bellen, een mail te sturen of even langs te komen. Wij geven graag advies waarmee je verder kan.

Ook voor revalidatie met speciale situaties

Ben je slecht te been, zit je in een rolstoel of zijn er andere speciale situaties waardoor revalidatie heupoperatie of knieoperatie moeilijker wordt? Geen probleem! Neem eens contact met ons op om de situatie met ons door te nemen. Grote kans dat wij hier niet alleen ervaring mee hebben, we kunnen een aangepast en persoonlijk traject opstellen die inspeelt op jouw eisen en wensen.

LinkedIn
WhatsApp
5 tips voor de juiste zithouding bij thuiswerken
5 tips voor de juiste zithouding bij thuiswerken
Fysiotherapie
Fysiotherapie bij slijmbeursontsteking
Deadlift
Dit moet je weten over deadliften

Wij zijn gefuseerd

Fysiotherapie Eemnes en Fysiotherapie Schotsman zijn gefuseerd! Wij zijn te vinden op de Raadhuislaan 49a in Eemnes.

Openingstijden

 • ma.08:00 - 20:00
 • di.08:00 - 20:00
 • wo.08:00 - 17:30
 • do.08:00 - 20:00
 • vr.08:00 - 17:30
 • za.gesloten
 • zo.gesloten