Logo van Fysiotherapie Eemnes
RSI klachten

Wat zijn RSI klachten?

Repetitive Strain Injury (RSI klachten) is een term die wordt gebruikt voor klachten, symptomen en syndromen die voorkomen in het bovenrug-, nek- en schoudergebied, armen, ellebogen, polsen, handen en vingers. Deze RSI klachten worden meestal veroorzaakt door repeterende bewegingen, een lange statische houding of een combinatie daarvan. Ook persoonsgebonden en werkgerelateerde factoren spelen een rol bij het ontstaan, verergeren of in stand houden van RSI.

Wat zijn de meest voorkomende RSI klachten?

De meest voorkomende RSI-klachten zijn carpaal tunnelsyndroom (CTS), peesontsteking en peesschede-ontsteking, muisarm, SMS-duim en Wii-arm, tenniselleboog, slijmbeursontsteking (bursitis), aspecifieke CANS en frozen shoulder. Om RSI te behandelen, richten we ons met name op het beïnvloeden van de oorzakelijke factoren die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van deze klachten.

Heb jij last van klachten? Bij Fysiotherapie Eemnes hebben wij specialisten rondlopen die jou kunnen helpen!

Neem contact op

Als je jezelf herkent in het bovenstaande bericht en je wilt weten of je onder RSI valt, is het verstandig om contact op te nemen met Fysiotherapie Eemnes. Je kunt gemakkelijk en snel een afspraak maken via onze website. Wij bieden garantie voor een afspraak binnen 24 uur en staan klaar om je te helpen!

LinkedIn
WhatsApp
5 tips voor de juiste zithouding bij thuiswerken
5 tips voor de juiste zithouding bij thuiswerken
Fysiotherapie
Fysiotherapie bij slijmbeursontsteking
Deadlift
Dit moet je weten over deadliften

Wij zijn gefuseerd

Fysiotherapie Eemnes en Fysiotherapie Schotsman zijn gefuseerd! Wij zijn te vinden op de Raadhuislaan 49a in Eemnes.

Openingstijden

  • ma.08:00 - 20:00
  • di.08:00 - 20:00
  • wo.08:00 - 17:30
  • do.08:00 - 20:00
  • vr.08:00 - 17:30
  • za.gesloten
  • zo.gesloten