Logo van Fysiotherapie Eemnes

Klachten aan de Rug

Vaak worden rugklachten niet altijd serieus genomen. Gelukkig zijn niet alle klachten ernstig, maar zeker wanneer deze aanhouden of wanneer je het idee hebt dat zij erger worden, is het verstandig om gespecialiseerde hulp in te schakelen.
Rugklachten bij Fysiotherapie Eemnes

De ernst van rugklachten

Iedereen kan last krijgen van rugklachten en deze klachten kunnen op veel verschillende manieren ontstaan. Ook de ernst kan variëren, maar of de klachten nu licht of zeer zwaar zijn: wat mensen met rugklachten meestal gemeen hebben, is dat zij hier al lange tijd mee rondlopen voordat zij overgaan tot behandeling. Dat is erg jammer, want hoe eerder jij je laat helpen aan rugklachten, hoe beter jouw klachten zijn te bestrijden.

Waarom is fysiotherapie belangrijk bij rugklachten?

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Eemnes kunnen hulp aan jou rugklachten bieden. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van rugklachten. Het inschakelen van een fysiotherapeut bij klachten aan de rug is belangrijk, omdat de klachten meestal niet vanzelf oplossen, maar ook omdat ze voor andere problemen in het lichaam kunnen zorgen. Bij last van de rug kan er een verkeerde houding aangenomen worden, waardoor ook op andere plaatsen in het lichaam klachten kunnen ontstaan. Rugklachten die genegeerd worden kunnen resulteren in een pijnlijke nek, pijnlijke schouders of zelfs knieklachten.

Het behandelproces bij rugklachten

Je kunt je geheel vrijblijvend aanmelden voor een intake bij Fysiotherapie Eemnes. Een gespecialiseerde fysiotherapeut voor rugklachten zal vervolgens jouw klachten onderzoeken. Belangrijk om te achterhalen is hoe de klachten zijn ontstaan en welke hinder jij precies ondervindt. Wanneer de klachten in kaart gebracht zijn, zal de fysiotherapeut samen met jou een behandelplan opstellen. Deze is op maat gemaakt en verschilt per patiënt. Een goede behandeling betekent niet alleen het effectief verhelpen van jouw klachten, maar ook het minimaliseren van de kans dat deze terugkomen. Of jouw klachten nu voort zijn gekomen uit een ongeluk, verkeerde beweging, slijtage, een blessure of een verkeerde houding: onze specialisten hebben altijd de ideale aanpak voor jou! Maak direct een afspraak of neem contact met ons op voor meer informatie.

Heb je rugklachten? Ik help je graag om op een effectieve manier van deze klachten af te komen.

Maak vandaag nog een afspraak.

Wilt u eerst meer informatie, dan kunt u bellen naar
035 – 531 1028

Veelgestelde vragen

Moet ik een verwijzing hebben bij rugklachten?

Voor het maken van een afspraak fysiotherapie heb je geen verwijzing nodig. Je kunt rechtstreeks een afspraak maken met een fysiotherapeut. Hierdoor kan je bij ons al binnen 24 uur geholpen worden aan je klachten!

Wordt de behandeling tegen mijn rugklachten vergoedt?

Fysiotherapie wordt vergoed als het in jouw verzekering als aanvullende verzekering is opgenomen. De hoeveelheid vergoede behandelingen verschilt weer per aanvullende verzekering. Fysiotherapie wordt alleen vanuit de basisverzekering vergoed bij chronische indicaties fysiotherapie, denk hierbij aan een revalidatie na een operatie of een revalidatie na een CVA (hersenbloeding). In deze gevallen wordt na 20 behandelingen de fysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering.

Rugklachten bij Fysiotherapie Eemnes

Onze specialisaties

Enkel

Klachten aan de enkel?

Heup/bil

Klachten aan de heup of bil?

Knie

Klachten aan de knie?

Pols

Klachten aan de pols?

Schouder

Klachten aan de schouder?

Elleboog

Klachten aan de elleboog?

Wij zijn gefuseerd

Fysiotherapie Eemnes en Fysiotherapie Schotsman zijn gefuseerd! Wij zijn te vinden op de Raadhuislaan 49a in Eemnes.

Openingstijden

  • ma.08:00 - 20:00
  • di.08:00 - 20:00
  • wo.08:00 - 17:30
  • do.08:00 - 20:00
  • vr.08:00 - 17:30
  • za.gesloten
  • zo.gesloten